úterý 15. dubna 2014

Jarní úklid v klidu a pohodě s autodopravou Vejšický

Zima už pro letošní rok snad úplně skončila a blíží se doba, kdy je opět možné s chutí začít budovat, stavět a samozřejmě i uklízet. Jarní období se výborně hodí pro výstavbu rodinných domů a dalších budov. Ke každé stavbě ovšem zcela neodmyslitelně patří i odpad, který při budování vzniká a je třeba se ho také adekvátně zbavit. O odvoz odpadu a suti ze stavby či zemních prací se spolehlivě postará společnost Autodoprava Vejšický. V oboru silniční a nákladní dopravy se firma pohybuje již přes dvacet let a je tak povolaným odborníkem. O kvalitu poskytovaných služeb se nemusíte obávat, svým zákazníkům na území hlavního města Prahy poskytují veškerý servis spolehlivě a pružně, zcela v závislosti na potřebách zákazníků. Například přistavení kontejneru na odpad a následný odvoz odpadu zvládají již do jedné a půl hodiny od přijetí vaší objednávky.

Přistavení kontejneru i odvoz odpadu

Pokud se během jarního úklidu potřebujete krom přistavení kontejneru postarat také o odvoz odpadu, firma vede evidenci veškerého odpadu a po skončení úklidové akce vydá zákazníkovi potvrzení o převzetí odpadu k zneškodnění a o odvoz dopadu se postará. Toto potvrzení je většinou potřebné k vydání rozhodnutí o následné kolaudaci. Veškerý servis je vhodný nejen pro střední a malé firmy, ale výborně se hodí také pro soukromé osoby. Nemusíte tak zdlouhavě řešit jak naložit s odpadem, který vzniká například při stavbě rodinných domů. Autodoprava Vejšický se postará nejen o přistavení kontejneru a kompletní servis při odvozu odpadu, ale také o zemní práce, odvoz suti, sypkých materiálů jako je písek nebo štěrk, zlikvidují živnostenský i komunální odpad.

Nejen na jaře

Autodoprava Vejšický vám ráda pomůže s odvozem odpadu, pokud se nacházíte na území hlavního města Prahy, na vybrané části Prahy 5 poskytne i slevy. Ohledně odvozu je možné společnost kontaktovat od pondělí do soboty. A netřeba se omezovat jen na jaro – využijte jedinečnou celoroční nabídku služeb!

Žádné komentáře:

Okomentovat